Over Waldbach…

 

screen-shot-2013-02-02-at-3-19-05-am

Waldbach.nl is de website van grafisch ontwerper en website developer Janne Wolterbeek.
Waldbach ontwerpt — met oog voor communicatieve waarden en detail — mooie producten voor het MKB, instellingen, zelfstandigen en voor andere ontwerpbureaus.

Waldbach ontwerpt met aandacht voor de identiteit van een onderneming of organisatie een verscheidenheid aan communicatie uitingen. Denk aan huisstijlen, brochures, folders, banieren, en zo veel meer. De afwerking, zoals drukwerk, laat ik over aan specialisten, en dat gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever.

Hiernaast ontwerpt en ontwikkelt Waldbach websites. Al ruim 16 jaar lang. Front-end design (HTML5, CSS3 en jQuery) zorgt voor een flexibele en aantrekkelijke layout; bruikbaar op ieder apparaat met een web browser. De meeste websites die Waldbach ontwikkelt zijn dynamische websites (PHP en MySQL), die je zelf kunt beheren, met Content Management Systemen (CMS) zoals WordPress en Concrete5.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en laat je verrassen door de vriendelijke tarieven gecombineerd met ruime ervaring en expertise op het gebied van visueel ontwerp en website development.